Nieuwsoverzicht
 
Monday 06 December 2021 Water voor fruitteelt
Monday 06 December 2021 Onderzoek beter bewaren peren
Monday 06 December 2021 Eerste boom Langste Boomgaard geplant
Monday 11 October 2021 Kerstenteelt blijft uitdaging
Monday 11 October 2021 Bouw Fruit Tech Campus van start
« afbeelding 1 van 1 »
 
Tuesday 12 February 2019

Uitnodiging 27 juni 2019: De Appeldag

Na een zeer geslaagde Appeldag in 2017 met ruim 2000 bezoekers, organiseren NFO kring Midden Nederland en Delphy in 2019 wederom Dé Appeldag, een studiedag rondom de teelt van de appel. Dé Appeldag zal plaats vinden op donderdag 27 juni 2019 bij het fruitbedrijf van Verstegen te Opijnen, Repensestraat 14.


De dag zal in het teken staan van nationale- en internationale ontwikkelingen op het gebied van de appel-/fruitteelt. Verstegen teelt diverse appelrassen, waarbij het bedrijf voor 36 ha uit appels en 20 ha uit peren bestaat.


Naast de focus op appels zullen diverse noviteiten voor de brede fruitteelt aan bod komen, waar ook zeker de perenteler zijn voordeel uit kan halen. Denk hierbij aan smart farming technieken, mechanisatie en diverse teelt systemen.


Als team fruitteelt van Delphy, in samenwerking met NFO, geven wij een gerichte invulling aan deze dag. Zo worden er rondleidingen verzorgd over actuele en innovatieve teeltonderwerpen in de appelteelt op speciaal daarvoor aangelegde demonstratievelden. Het organiseren van een infomarkt en het demonstreren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mechanisatie en bedrijfsuitrusting komen aan de orde. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.


U kunt zich apart opgeven voor de onderdelen. We vragen voor deelname een bijdrage. U krijgt een standplaats, opname in het programmaboekje en publiciteit. Daarnaast zullen door de uitvoerders een (aantal) publiekstrekker(s) worden georganiseerd.


Meld u snel aan op www.appeldag.nl! Hier treft u ook meer informatie aan.


Heeft u als bedrijf interesse in hoofdsponsorschap van Dé Appeldag, neem contact op!


Voor informatie kunt u terecht bij René Bal van Delphy, tel. +31 (0)6-53375087; r.bal@delphy.nl. 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA