Nieuwsoverzicht
 
Monday 06 December 2021 Water voor fruitteelt
Monday 06 December 2021 Onderzoek beter bewaren peren
Monday 06 December 2021 Eerste boom Langste Boomgaard geplant
Monday 11 October 2021 Kerstenteelt blijft uitdaging
Monday 11 October 2021 Bouw Fruit Tech Campus van start
« afbeelding 1 van 1 »
 
Wednesday 13 June 2018

Persbericht: Innovatiemarkt Groene gewasbescherming in de fruitteelt

Randwijk, 11 juni 2018: Op Proeftuin Randwijk is het Informatie en Demo Centrum (IDC) Randwijk gevestigd. Op initiatief van de partners van het IDC: Fruitconsult, CAF, WUR en de NFO organiseert het IDC op 27 juni 2018 een innovatiemarkt met als thema "Heeft groen de toekomst?” in de Fruitteelt.
 
Programma:
Fruittelers en adviseurs die op zoek zijn naar mogelijkheden om duurzaam te telen worden uitgenodigd om zich deze middag op de hoogte te stellen van de mogelijkheden.

Tijdens deze middag (15:00-20:00 uur inclusief diner) kunt u kennis maken met de mogelijkheden van groene gewasbescherming en gaan we met u in discussie gaan over de actuele ontwikkelingen op dit gebied. Er zijn presentaties van biologische bestrijdingsmethoden, niet-chemische onkruidbestrijding, het gebruik van overkapping en netten, grasbanen en bloemranden en inzet van feromonen en oorwormen. Al met al een groot aantal mogelijkheden om uw gewasbescherming te vergroenen.

Belangstellenden wordt verzocht zich aan te melden voor deze Innovatiemarkt i.v.m. de catering (voor 22 juni). Meldt u aan via: https://www.wur.nl/nl/activiteit/Innovatiemarkt-Groene-gewasbescherming-in-de-fruitteelt.htm

Meer weten, sponsor of supporter worden?
Meer informatie over het IDC is te vinden op: www.IDC-randwijk.nl
Heeft u vragen over dit bericht, neem dan contact op met Barry Looman. Tel: 0252-462181 (tevens mobiel) / E-mail: barry.looman@wur.nl
De proeftuin is gevestigd op: Lingewal 1, NL 6668LA, Randwijk., www.proeftuinrandwijk.nl


 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA