Nieuwsoverzicht
 
« afbeelding 1 van 1 »
 
Tuesday 12 February 2019

Nederlands paviljoen op Agro-Park in Polen

De Nederlandse Ambassade in Warschau zet in op de realisatie van een Nederlands paviljoen op Agro-Park 2019 in Polen. Agro-Park Polen vindt voorafgaand aan het nieuwe teeltseizoen plaats op 2 en 3 maart in Lublin, Zuid-Oost Polen.


Agro-Park is een brede agrarische vakbeurs, welke jaarlijks wordt georganiseerd in Lublin. Nederlandse agrarische bedrijven worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit Nederlands paviljoen.


Het Nederlands paviljoen zal bestaan uit 100 vierkante meter eiland en zal zich naast de stand van het Poolse Ministerie van Landbouw en Plattelandsontwikkeling bevinden (hal C). Het paviljoen zal naast een kleine business lounge, ruimte bieden aan 5 kleine kant en klare stands van 5 m2 en 5 grote kant en klare stands van 10 m2. De kosten van een kleine stand bedragen € 1.450,= en van een grote stand € 2.900,=. De business lounge kan gebruikt worden voor zakelijke gesprekken.

Uitvoering en organisatie van het Nederlands paviljoen is in handen van Phaff Export Marketing. Phaff Export Marketing werkt daarbij samen met World Trade Center Twente, provincie Gelderland, regio Lubelskie en de Landbouwraad op de Nederlandse Ambassade in Warschau. 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA