Nieuwsoverzicht
 
« afbeelding 1 van 1 »
 
Wednesday 12 June 2019

Koninklijke onderscheiding voor FruitMasters-voorzitter Rien van Doorn

De heer Rien van Doorn is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding werd uitgereikt tijdens het afscheid van de heer Rien van Doorn als voorzitter van FruitMasters. De FruitMasters-voorzitter kreeg de onderscheiding uitgereikt door burgemeester Harry Keereweer van de gemeente West Betuwe.

De heer Rien van Doorn wordt hiermee geëerd voor zijn betrokkenheid bij de fruitsector. Deze maand neemt de heer Rien van Doorn afscheid als voorzitter van de Coöperatie Koninklijke FruitMasters na ruim 30 jaar bestuurlijk actief te zijn geweest. "Als fruitteler in hart en nieren heeft de heer Van Doorn zich altijd met bevlogenheid ingezet voor de leden en hun coöperatie”, zegt algemeen directeur Kees de Kat.

FruitMasters dankt de heer Van Doorn voor zijn goede en effectieve toezicht op de coöperatie. Zijn talenten werden ook buiten FruitMasters op waarde geschat. Zo was hij bestuurlijk actief bij Rijnvallei, De Nationale Cooperatieve Raad, Inova, Fruitpact, Dutch Produce Assocation/GroentenFruitHuis en Europese Fruit Cooperatie. De heer Van Doorn heeft daarnaast zijn maatschappelijke bijdrage geleverd aan onder andere de Rehobothschool in Geldermalsen, de Stichting Vrienden van Ravenstein, de gehandicapten zorginstantie Schutse en als lid van de kerkenraad was hij betrokken bij de jeugd en pastorale zorg. 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA