« afbeelding 1 van 1 »
 
Tuesday 13 December 2016

De landelijke Klein- en Steenfruitdag

NFO en Vlamings bieden mogelijkheid om kennis op te doen en te netwerken: Bezoek de landelijke Klein- en Steenfruitdag

Als vervolg op de succesvolle Kleinfruitdag 2016, organiseren NFO en Vlamings komend jaar de landelijke Klein- en Steenfruitdag. Nieuw in 2017 is dat bezoekers ook een perceel met pruimen en kersen kunnen bekijken. De Klein- en Steenfruitdag vindt plaats op woensdag 14 juni 2017 op het bedrijf van Berrybrothers in Roggel.

De gehele dag zijn er rondleidingen langs de objecten en demonstraties. Uiteraard is er ruimschoots de gelegenheid om de teeltadviseurs en onderzoekers vragen te stellen. Vanuit Berrybrothers in Roggel kunnen bezoekers naar het steenfruitperceel in Roggel, of naar de nieuwe bedrijfslocatie van Berrybrothers in Heibloem. In Heibloem vinden zij ruim 19 hectare beschermde teelt voor frambozen en blauwe bessen.
Ook is er weer een vakgerichte bedrijvenmarkt op de Klein- en Steenfruitdag. Vorig jaar toonden 80 bedrijven hier hun diensten en/of producten. Kortom: behalve om kennis te vergaren, is de Klein- en Steenfruitdag een uitstekend moment voor bezoekers om te netwerken en om nieuwe contacten op te doen.

Wat: Klein- en Steenfruitdag
Wanneer: Woensdag 14 juni 2017
Waar: Berrybrothers, Nijken 18, 6088 NR Roggel (NL)
De toegang is gratis.

Wilt u aan Klein- en Steenfruitdag deelnemen als standhouder op de informatiemarkt of voor praktijkproeven of demonstraties? Neem dan contact op met de organisatie: Mariëlle Mulder (NFO), mmulder@nfofruit.nl of Heino van Doornspeek (Vlamings BV), heino.van.doornspeek@vlamings.nl.

Bron: NFO


 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA